15 Kasım 2012 Perşembe

Kondisyon Kardiyo ve Fitness siteleri

Türkiye internet platformunda çok fazla kondisyon kardiyo  sitesi yok bildiğiniz gibi. Hem kondisyon  ürünleri satışı yapan hem de eğitici bilgileri barındıran site sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek boyutta.
Kondisyon kardiyo ürünleri yani  koşu bantları,kondisyon bisikletleri, eliptik bisikletlerden bahsediyoruz. Bir takım fitness sitelerini zaman zaman görmekteyiz. Ama bunlar daha çok vücut geliştirme ağırlıklı siteler. Kondisyon cihazları ile ilgili bazı forumlarda kaliteli makalelere zaman zaman rastlasak ta her zaman doyurucu ve sağlıklı bilgiler olduğunu söylemek güç. 
Özellikle  ticaret sitelerinde kondisyon ürünleri satışı yapan firmalarda ürünlerin işlevi , sağlıkla ilişkisi anlamında ciddi bilgilerle karşılaşamıyoruz. Ürün ile ilgili bile çok detaylı içerik maalesef yok. En son karşılaştığım bir ticaret sitesinden bahsetmek istiyorum. Kondisyon kardiyo ve fitness ürünleri satışı yapan firma  sağlık, spor , fitness ile ilgili makale açısından zengin bir içerik sunuyor. Fitness, kondisyon kardiyo cihazları,bunların sağlık ile ilişkisi, faydaları hakkında uzman personeli mevcut. Canlı destek sisteminde hem ürünler hakkında detaylı bilgi alabiliyorsunuz hem de ürünlere gerçekten ihtiyacınızın olup olmadığı konusunda sizleri rahatlatacak kadar bilgi sahibi olabiliyorsunuz. 
Koşu bandı veya eliptik bisiklet konusunda ürünü alacak kişi ürün özelliğinden çok danışma ihtiyacında olmaktadır. yani satıcı ürünün teknik donanımını anlatacak bilgiye sahip olduğu kadar ürünün sağlık ile ilişkisini    bilmelidir. Yani zayıflamak için kullanabilirsiniz veya bu cihaz sizin için çok sağlıklı olmayacaktır şeklinde yönlendirme yapabilmelidir. tabiki satıcı bir doktor değildir ve tabiki hüküm vermemelidir. Ama temel konular herkes tarafından öğrenilebilir. Gerekirse uzmandan bilgi alıp müşteri buna göre bilgilendirilmelidir.

Bahsini ettiğim eticaret sitelerinde yayınlanan son derece faydalı bulduğum ve örnek olmasını önerdiğim bir makaleyi paylaşmak istiyorum. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder