5 Kasım 2012 Pazartesi

Kondisyon Kardiyo ve Güncel Teknolojiler

Kondisyon Kardiyo ürünleri ; yani koşu bantları , eliptik bisikletler gibi ürünler bilgisayar teknolojisi gibi çok hızlı teknoloji artışının sağlandığı teknolojiler değildir. Genel anlamda mekanik  teknoloji olduğundan her sene kendisini ikiye katlayan bir teknoloji beklenmez.
Ama bu hiç gelişme olmadığını göstermez. Voit gibi markalar yeni trendlere yeni teknolojilere yatırım yapmaktadırlar. 2012 yılı Kasım ayındayız ve 2013 Ekim ve Kasım aylarında voit yeni ürünlerini  piyasaya sürmüş ve yine kondisyon kardiyo teknolojilerine öncülük yapmıştır. Sağlık ile direk ilişkili  olan bu tip  ürünler  tüketicilerin sağlık ve faydaları gözetilerek tasarlanmalıdır. Kullanıcı dostu olmalıdır. Sağlık açısından yeni teknolojileri ve trendleri takip ederek tüketicilerin  en yüksek  faydaları hedeflenmelidir.
Piyasaya sürülen aşırı ucuz  ürünler  maalesef ki yeterince denetlememektedir  2013 yılına girerken insanların hala sağlığını önemsemeyen, kötü hammaddeden üretilmiş faydasından çok zararı olabilecek ürünler göze çarpmaktadır. Sağlık ile ilgili kötü neticeleri olabilecek ürünleri sağlık için tercih etmek ne kadar faydalıdır tartışılır. Yani siz koşu bandında koşarken cihazın yeni teknolojilere sahip olmaması sizin eklemleriniz ne kadar zarar vereceğini maalesef ki zarar gördükten sonra fark edeceksiniz  Sürekli yeni teknolojileri takip eden ve önümüzdeki 2013-2014.... yıllarında da teknolojisini geliştirmeye devam edecek olan voit kullanıcı ve sağlık dostu ürünlerini piyasaya sunmaya devam edecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder