6 Kasım 2012 Salı

ZAYIFLAMAK VE SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN EN ETKİLİ ALETLER


ZAYIFLAMAK VE SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN EN ETKİLİ ALETLER
Yaşadığımız toplumda sağlıklı yaşam ve zayıflamak için birçok yöntem uygulanmaktadır. Genellikle bayanlarda doğum sonrası oluşan kilolardan ve fazla yağ birikintisinden kurtulmak, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek, fit bir görünüm sağlamak, kondisyon kazanmak için bazı aletlerin kullanımında yarar vardır. 

Bu aletlerden bazıları;

Koşu bantları: Tercih edilen zamanlarda dışarı çıkmaya gerek kalmadan evde rahatlıkla uygulanabilecek çok amaçlı bir spor aletidir. Ev ortamında ya da spor salonlarında çok rahat kullanılabilen bir spor aletidir. Kullanım amaçları ise, kilo vermek, güzel bir vücuda sahip olabilmek ve kalori yakımını daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek amacı ile tasarlanmış bir kondisyon aletidir.


Masaj aletleri: masajın vücuda olan faydası oldukça fazladır. Kan dolaşımını düzene sokar, bağışıklık sistemini geliştirir, sindirim ve boşaltımda yardımcı olur, kasları gevşeterek rahatlık sağlar, yağ yakımın da etkilidir, stres ve yorgunluk hissini giderir, uyku düzenine yardımcı olur ve metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar.

Kondisyon bisikletleri: günlük yarım saat kullanılan kondisyon bisikletleri, zayıflamaiçin etkili bir spor aletidir. Ayrıca karın kaslarının çalışmasını sağlar ve orantılı bir şekilde zayıflamaya yardım eden bir kondisyon aletidir.

Mekik aletleri: Mekik aleti, karın, kalça ve basende ki yağlanmalardan kurtulmayı sağlayan etkili bir egzersiz aletidir. Mekik aletleri ile sırt ve boyun ağrısı yaşayan kişilerin ağrıları en az seviyelere iner.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder