20 Mart 2013 Çarşamba

Voit Marka Ürünler Neler Sunar?




Kondisyonunuzu artırmanın çeşitli yöntemleri vardır. Koşu ve yürüyüş vücudun dolaşım sistemini çalıştırmaktadır. Ağırlık, dayanıklılık ve kuvvet çalışmaları ise vücudun kas sisteminin kondisyonunu sağlamaktadır. Dolaşım sistemi ve kas ve kuvvet kondisyonunun artırabilmesi için hem koşu hem ağırlık egzersizlerinin doğru bir programla yapılması gerekmektedir. Çünkü ikisinin ayrı ayrı yapılması, birbirleri ile bütünleştirilmemesi kondisyon konusunda eksikliklerin olduğu anlamına gelmektedir.

Voit marka ürünler ağırlık istasyonları, yatay ve dikey kondisyon bisikletleri, koşu bantları, eliptik bisikletler, kondisyon kürekleri gibi pek çok ürünü hizmetinize sunar. 
Bu ürünler vasıtasıyla forma girmeniz oldukça kolaylaşır. Evinizde de kullanabileceğiniz bu aletler karın, kalça ve bacak kaslarınızı çalıştırmanıza, nefesinizi açmanıza yardımcı olacak, doğru kullanıldığında oldukça fayda sağlaycak ürünlerdir.

Kondisyon aletlerinin satışında lider bir marka olan Voit uygun ödeme seçenekleri, kredi kartına 12 aya varan vade seçenekleri ve ürün kalitesi ile bu alanda oldukça tercih edilen bir markadır. Voit marka ürünlerle ilgili dilediğiniz bilgiyi 0264 272 20 00 No’lu telefonu arayarak öğrenebilirsiniz.

7 Aralık 2012 Cuma

Spor Dünyasının Fenomeni Voitten Basketbol Topu

Voit, Türkiyede daha çok Koşu Bantları, Kondisyon Bisikletleridikey bisikletler ile biliniyor olsa da aslında kondisyon cihazları dışında bir çok spor ürününde de ciddi bir prestiji vardır. 

 Dünyada birçok spor dalında olduğu gibi basketbolda da voit basketbol topu özellikleri sağlamlığı bakımından en çok tercih edilen bir üründür. Basketbol dünyada en sevilen spor dalları arasında ilk 3 ün içerisinde olması sebebiyle spor üretici firmalarının gerekse bu sporları sevenlerin tercihidir. 



Basketbola olan tutku her geçen gün daha fazla artmakla birlikte voit gibi spor malzemeleri fitness malzemeleri üreten bir firmanın da göz bebeği olan bir spor dalı olması nedeniyle sağlam bir o kadar da dayanıklı spor malzemeleri arasında basketbol topunu da üretmektedir.

Spor her alanda sağlıklı yaşam anlamına gelmesiyle ve bir o kadar da eğlenceli olmasından dolayı bu dalları kendilerine meslek edinmiş insanlar çok fazladır. Sağlıklı spor yapılabilmesi ve yapılan spor dalından zevk alınabilmesi için sağlam dayanıklı ve güvenilir spor malzemeleri gerekmektedir. 

Kendisini bütün benliğini spora adayan bir firma olan voit,  profesyonel uzmanları ile sağlam kullanışlı spor malzemeleri üretmektedir. Sağlam dayanıklı ve güvenilir bir basketbol topunda olması gereken başlıca özellikleri basketbol topunun çevresi 75-78 cm çapı 12.3cm ve ağırlığının da 600-650 gram olmalıdır.

Basketbol topunun iyi derece sekmesi gereklidir. Voit basketbol topları ağırlıkları boyuttaki standartları ve ham madde olarak en kaliteli ürünleri kullanarak üretmektedir. Futbol’dan sonra en çok oynanan bir spor dalı olan basketbol için gerekli olan 2 şey birisi pota diğeri de kaliteli malzemelerden üretilen bir adet basketbol topudur.

Kaynak:   http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/12/voit-yatay-bisikletler-inceleme.html http://dikeybisiklet.blogspot.com/2012/11/dikey-bisiklet-nasl-kullanlmal.html


28 Kasım 2012 Çarşamba

Koşu Bantlarında 2013 yılı yeni trendler ve Voitten yeni bir seri.

Piyasada üretilen kondisyon cihazlarını sürekli takip ediyorum. 2013 yılına girmek üzereyiz. Teknolojide inanılmaz ilerlemeler oluyor. Bilim ve teknolojideki yeni trendler ve teknolojilerin  koşu bantları için bir gelişme kaydetmemesi imkansız. Ama şu var ki: Kondisyon cihazları bilişim teknolojileri kadar sık değişim ve gelişimin olduğu bir kategori değil. O yüzden çıkan yeni modellerde teknoloji anlamında çok fazla değişliklik olmadığını kabul etmek lazım.
Önümüzdeki günlerde voitin çıkaracağını lanse ettiği yeni bir koşu bandını tanıtacağım. Ürün bilgileri henüz elime ulaştı. Araştırma ve incelemelerime devam ediyorum. Şu anda sadece görseli ile ilgili olarak  zarif ve estetik olduğunu söyleyebilirim.Silüet olarak  Walker2 koşu bandı çizgilerine benziyor. ECO adın verdiği seride hem menuel eğimli hem de otomatik eğimli  olmak üzere iki farklı seçenek mevcut. Yorumlar için çok erken. Zamanla yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Yeni Nesil Koşu Bantları segmentine katılan EVO serisi görselleri.



Manuel Eğimli Koşu Bandı Modeli







Otomatik eğimli Koşu Bandı Modeli

23 Kasım 2012 Cuma

Kondisyon Bisikleti ile Fitness Nasıl Yapılır-Araştırma Yazısı





Sportifsepetim Mağazası Kondisyon Bisikletleri Köşesinden bir enstantane.




Kondisyon bisikleti  Fitness yapmak için vazgeçilmez aletlerden bir tanesidir. Formda kalmak vücut

yapınızı geliştirmek ve zayıflamak için Kondisyon bisikletini kullanabilirsiniz.
Bknz: http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/11/fitness-ve-kondisyon-bisikletleri.html 

Bir çok Fitness ve egzersiz aleti bu aletin yerini almaya çalışsa da kondisyon bisikleti bu alandaki faydalarını kanıtlamış

bir ürün olarak yerini her zaman korudu en eski Fitness araçlarından bir tanesidir.

Eğer amacınız sadece zayıflamak değilse gerçekten sağlıklı bir yaşam için bu işi yapmak istiyorsanız

bu alet sizin için biçilmiş kaftandır. Zayıflama,vücut yapısını geliştirmenin yanında kalp kaslarının
gelişmesine yardımcı olur. Üstelik bu aleti kullanmanız için hiçbir engeliniz bulunmamakta evinizin bir
odasında televizyon izlerken dahi kullanabileceğiniz bir alettir.
Bknz: http://hayatmanzaralari.blogspot.com/2012/11/yatay-kondisyon-bisikleti-ile-fitness.html

Aletin kullanımında bazı kuralları yerine getirmeniz gerekiyor. Bu aleti yeni kullanmaya başlıyorsanız

nabız atışlarını %de 50 ye ayarlamanız gerekmektedir. Eğer aleti daha önce sıkça kullandıysanız
nabız atışlarını %de 70 e ayarlayabilirsiniz. Nabız atışlarınızı 15 dakika korumanız gerektiğinden size
en uygun olanını seçmelisiniz.

İhtiyaçlarınıza göre efor seviyesini ayarlayabilirsiniz. Aletten sıkılmamak için sürekli olarak farklı
egzersiz programları izlemenizi öneriyoruz. Örnek olarak 5 dakika yavaş ısınma hızı, 3 dakika
ortalama bir hız, 5 dakika hızlı sürme gibi.


Kondisyon Cihazları Uzmanından Kondisyo Bisikletleri kullanımı ile ilgili önemli önerler




Sportifsepetim Mağazası Kondisyon Bisikletleri Köşesinden bir bir diğer enstantane.


15 Kasım 2012 Perşembe

Kondisyon Kardiyo ve Fitness siteleri

Türkiye internet platformunda çok fazla kondisyon kardiyo  sitesi yok bildiğiniz gibi. Hem kondisyon  ürünleri satışı yapan hem de eğitici bilgileri barındıran site sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek boyutta.
Kondisyon kardiyo ürünleri yani  koşu bantları,kondisyon bisikletleri, eliptik bisikletlerden bahsediyoruz. Bir takım fitness sitelerini zaman zaman görmekteyiz. Ama bunlar daha çok vücut geliştirme ağırlıklı siteler. Kondisyon cihazları ile ilgili bazı forumlarda kaliteli makalelere zaman zaman rastlasak ta her zaman doyurucu ve sağlıklı bilgiler olduğunu söylemek güç. 
Özellikle  ticaret sitelerinde kondisyon ürünleri satışı yapan firmalarda ürünlerin işlevi , sağlıkla ilişkisi anlamında ciddi bilgilerle karşılaşamıyoruz. Ürün ile ilgili bile çok detaylı içerik maalesef yok. En son karşılaştığım bir ticaret sitesinden bahsetmek istiyorum. Kondisyon kardiyo ve fitness ürünleri satışı yapan firma  sağlık, spor , fitness ile ilgili makale açısından zengin bir içerik sunuyor. Fitness, kondisyon kardiyo cihazları,bunların sağlık ile ilişkisi, faydaları hakkında uzman personeli mevcut. Canlı destek sisteminde hem ürünler hakkında detaylı bilgi alabiliyorsunuz hem de ürünlere gerçekten ihtiyacınızın olup olmadığı konusunda sizleri rahatlatacak kadar bilgi sahibi olabiliyorsunuz. 
Koşu bandı veya eliptik bisiklet konusunda ürünü alacak kişi ürün özelliğinden çok danışma ihtiyacında olmaktadır. yani satıcı ürünün teknik donanımını anlatacak bilgiye sahip olduğu kadar ürünün sağlık ile ilişkisini    bilmelidir. Yani zayıflamak için kullanabilirsiniz veya bu cihaz sizin için çok sağlıklı olmayacaktır şeklinde yönlendirme yapabilmelidir. tabiki satıcı bir doktor değildir ve tabiki hüküm vermemelidir. Ama temel konular herkes tarafından öğrenilebilir. Gerekirse uzmandan bilgi alıp müşteri buna göre bilgilendirilmelidir.

Bahsini ettiğim eticaret sitelerinde yayınlanan son derece faydalı bulduğum ve örnek olmasını önerdiğim bir makaleyi paylaşmak istiyorum. 





14 Kasım 2012 Çarşamba

Voit 3029 Langırt Hakkında Tüketici Yorumları

merhaba
ordamısınız bi ürün hakkında bilgi alcaktım
Müşteri Hizmetleri katıldı.
Müşteri Hizmetleri14:52
merhaba
nasıl yardımcı olabilirim
Visitor 1295250614:53
voit 3029 langırt hakkında bilgi alcam
Müşteri Hizmetleri14:53
ne öğrenmek istiyordunuz
Visitor 1295250614:54
boyu kaç kg'si kaç kargo kaç para
Müşteri Hizmetleri14:54
Ebatları : 87.5x74.6x139x4 cm
Oyun Alanı : 118x68 cm
Ağırlığı : 46.6 kg

Koşu Bandı Araştıran Kişi Psikolojisi


Sitenizde yeterli bilgi olmadığından soruyorum.
1-Ürünün çelik borularının çapı ne kadar ve metalin gövde (et olarak) kalınlığı nedir?
2-İki dikey destek arası mesafesi nedir?
3-İki dikey desteğe en çok kaç kilo kadar yüklenebilir?
4- Düz-Yukarı eğim pozisyonlarında kullanıcı ağırlığı dışında kaç kilo kaldırılabilir?
5-Ayak aparatı ile en çok kaç kiloya kadar çalışılabilir?
6-Sırt minderinin yerden yüksekliği nedir?

Müşteri Hizmetleri11:31
hangi ürün için efendım
Müşteri Hizmetleri11:32
?
Müşteri Hizmetleri bıraktı.
Visitor 7491516811:48
Voit Solid Bench Mekik Sehpası ürünü hakkında
Müşteri Hizmetleri katıldı.
Visitor 7491516812:07
adresime cevaplarınızı atar mısınız?
Müşteri Hizmetleri12:07
not aldım efendım araştırıp bilgi vereceğiz