7 Aralık 2012 Cuma

Spor Dünyasının Fenomeni Voitten Basketbol Topu

Voit, Türkiyede daha çok Koşu Bantları, Kondisyon Bisikletleridikey bisikletler ile biliniyor olsa da aslında kondisyon cihazları dışında bir çok spor ürününde de ciddi bir prestiji vardır. 

 Dünyada birçok spor dalında olduğu gibi basketbolda da voit basketbol topu özellikleri sağlamlığı bakımından en çok tercih edilen bir üründür. Basketbol dünyada en sevilen spor dalları arasında ilk 3 ün içerisinde olması sebebiyle spor üretici firmalarının gerekse bu sporları sevenlerin tercihidir. 



Basketbola olan tutku her geçen gün daha fazla artmakla birlikte voit gibi spor malzemeleri fitness malzemeleri üreten bir firmanın da göz bebeği olan bir spor dalı olması nedeniyle sağlam bir o kadar da dayanıklı spor malzemeleri arasında basketbol topunu da üretmektedir.

Spor her alanda sağlıklı yaşam anlamına gelmesiyle ve bir o kadar da eğlenceli olmasından dolayı bu dalları kendilerine meslek edinmiş insanlar çok fazladır. Sağlıklı spor yapılabilmesi ve yapılan spor dalından zevk alınabilmesi için sağlam dayanıklı ve güvenilir spor malzemeleri gerekmektedir. 

Kendisini bütün benliğini spora adayan bir firma olan voit,  profesyonel uzmanları ile sağlam kullanışlı spor malzemeleri üretmektedir. Sağlam dayanıklı ve güvenilir bir basketbol topunda olması gereken başlıca özellikleri basketbol topunun çevresi 75-78 cm çapı 12.3cm ve ağırlığının da 600-650 gram olmalıdır.

Basketbol topunun iyi derece sekmesi gereklidir. Voit basketbol topları ağırlıkları boyuttaki standartları ve ham madde olarak en kaliteli ürünleri kullanarak üretmektedir. Futbol’dan sonra en çok oynanan bir spor dalı olan basketbol için gerekli olan 2 şey birisi pota diğeri de kaliteli malzemelerden üretilen bir adet basketbol topudur.

Kaynak:   http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/12/voit-yatay-bisikletler-inceleme.html http://dikeybisiklet.blogspot.com/2012/11/dikey-bisiklet-nasl-kullanlmal.html


2 yorum: